Facebook oldalunk

Bemutatkozás

1979-ben került a tenisz a Dunai Kőolaj Sport Kör (DKSK) szakosztályai közé, Károlyi József vezetésével. Neki köszönhetően épültek meg az első műanyag pályák, amelyeket később újabb, immáron salak borítású pályák követtek. Ekkor került a battai tenisz az országos vérkeringésbe: a felnőtt férfi csapat a megyei osztályból az első osztályba jutott, a korosztályos versenyzők pedig felkerültek az országos ranglistákra és megalakult a női csapat is.

A DKSK 1991-ben történő megszűnéséig a szakmai munkához a megfelelő hátteret a következő vezetők biztosították: Pázmányi Gábor, Pásztor István, és Polhammer Norbert.

Az egyesületnél foglalkoztatott edzők névsora: Breda Anna, Berecz Sz. István, Dénes Tibor, Dudás Péter, Löffler Miklós, Újhelyi Sándor.

Ezt követően sportágunk a Százhalombattai Városi Sportegyesület egyik szakosztályaként, Csendes Miklós vezetésével működött tovább. A jó szakmai munkának köszönhetően a csapatok továbbra is eredményesen szerepeltek a különböző bajnokságokban, a korosztályos versenyzők közül többen eljutottak a korosztályos válogatottba. (Csendes Anita, Berecz Sz. Kinga, Berecz Sz. Boglárka, Kovács Gabriella, Izmendi Károly, Szeder Tas)

Ebben az időben szabadtéren már 6 db salakos pályán folytak az edzések és a téli szezonban, tornatermek helyett, két pályás légtartásos sátor állt a versenyzők és a lelkes amatőrök rendelkezésére. A szakosztályvezetői stafétát a Móczár Tibor és Tribik György páros vette át a következő átalakulásig, 2003-ig. Az egyesületnél dolgozó edzők: Berecz Sz. István, Dénes Tibor, Nagy Gyula, Nagy János, Löffler Miklós, Szabó Zoltán.

2003-tól a Százhalombattai VUK Sportegyesület tagjaként, Móczár Tibor vezetésével folytatódott a teniszélet. Az elért értékek és eredmények megtartása mellett bekapcsolódtunk az Országos Iskolatenisz Programba. A létesítmény ismét nagyot fejlődött, a szabadtéri pályák közül 2 db világítást kapott.

Legjobb játékosaink: Marozsán Fábián 12 éves korosztályban válogatott, Dénes Bence még ifjúsági játékosként a felnőtt ranglistán az első százban van, Nyirő Richárd az Év Amatőr Játékosa, Őri Ádám az Amatőr Mesterverseny Bajnoka.

A szakosztályt jelenleg Dénes Tibor vezeti.

Az egyesületnél foglalkoztatott edzők névsora: Nyíriné Tóth Edit, Dénes Tibor, Löffler Miklós, iskolatenisz Móczár Abigél, Forrai István, Móczár Alíz, Szabó Zoltán.

Edzőink

Korosztály Név Telefonszám E-mail Edzés időpontja Edzés helyszíne
Edző Dénes Tibor +36-30-237-1436 denes.tibor@gmail.com H-K-Sz-Cs-P 14.00-19.00 VSZK
Edző Löffler Miklós H-K-Sz-Cs-P 14.00-19.00 VSZK
Edző Nyíriné Tóth Edit H-K-Sz-Cs-P 14.00-19.00 VSZK

Kezdőknek hetente 2×1 óra

Versenyzőknek minden nap